ASSORTIMENT

STICKERS

Wij kunnen grote aantallen stickers met uw logo of uw eigen ontwerp in verschillende maten en kwaliteiten leveren. Afhankelijk van waarvoor de sticker bedoeld is adviseren wij u graag welk materiaal voor u de goede keuze is. U kunt ook bij ons terecht voor doming stickers. Dit zijn stickers waarop een dunne, transparante twee componenten harslaag is aangebracht. Deze laag beschermt de print tegen krassen en zelfs UV-straling. Geen kleurvervaging of beschadigingen meer! De domingstickers zijn voorzien van een sterke kleeflaag en zijn na het aanbrengen niet of nauwelijks te verwijderen. De dominglaag zorgt voor een rijke, opvallende en exclusieve uitstraling van de sticker. De stickers zijn verkrijgbaar veel modellen en kleuren. De toepassingen zijn eindeloos, denk aan bijvoorbeeld reclame door uw logo op een relatiegeschenk.

UW DRUKWERK SNEL IN HUIS

CONTACT ONS


Print Service Texel werkt, zoals de naam al doet vermoeden, vanaf Texel. Hoewel veel mensen bij Texel denken aan een klein bedrijf, met een klein afzetgebied, is dit maar ten dele waar. Inderdaad bevinden de meeste van onze klanten zich op Texel, maar Print Service Texel kenmerkt zich er in, vrijwel alles in eigen huis te produceren.

Met onze machines kunnen we zelf printen, drukken, zeefdrukken, plakken en ga zo maar door

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, gebruik dan het contactformulier. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Nollekoog 6D | 1796 MK De Koog
06 10711115