ASSORTIMENT

AUTOBELETTERING

Voor belettering van uw bedrijfsauto maar ook ter verfraaiing van uw personenauto, caravan of aanhanger. Wij kunnen bijna al uw bestaande logo’s maken. Ook voor carwrappen bent u bij ons aan het juiste adres. Het carwrappen is de Engelse term voor het in zijn geheel of gedeeltelijk inpakken van een auto. Dit gebeurt met een hoogwaardige, kwaliteit gegoten vinyl. Het ontwerp wordt op het vinyl geprint met een full-color printer. Met een carwrap valt uw auto zeker op en is daarom zeker een goed promotiemiddel. De lak wordt door de carwrap niet aangetast. Na verwijdering van de folie is uw auto weer als nieuw. De lak wordt als het ware geconserveerd door de folie en verweert dus niet. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en blijven up-to-date door middel van scholing.

UW DRUKWERK SNEL IN HUIS

CONTACT ONS


Print Service Texel werkt, zoals de naam al doet vermoeden, vanaf Texel. Hoewel veel mensen bij Texel denken aan een klein bedrijf, met een klein afzetgebied, is dit maar ten dele waar. Inderdaad bevinden de meeste van onze klanten zich op Texel, maar Print Service Texel kenmerkt zich er in, vrijwel alles in eigen huis te produceren.

Met onze machines kunnen we zelf printen, drukken, zeefdrukken, plakken en ga zo maar door

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, gebruik dan het contactformulier. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Nollekoog 6D | 1796 MK De Koog
06 10711115